Του ΠΚ

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη δεν εξέπληξε κανέναν όταν σε εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης, υπεραμυνόμενη του απορρήτου (του κάθε απορρήτου προφανώς) προειδοποίησε τους πάντες, ιδιαίτερα δε τον ανιψιό της, πώς αν μιλήσουν για τις υποκλοπές κινδυνεύουν να φυλακιστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πράγματα έχουν αγριέψει εκεί κάτω στην Θεία Οικογένεια των Χανίων. Η Ντόρα Μπακογιάννη έμπειρη πια θεματοφύλακας των ιερών και των οσίων του Clan Mitsotaki, κατά τα κελτικά πρότυπα, ανέλαβε χρέη εγγυητή της διατήρησης της Ομερτά στο θέμα των υποκλοπών. Όποιος ανοίξει το στόμα του κινδυνεύει να υποστεί τις συνέπειες και άρα να διωχθεί για παράβαση του νόμου περί απορρήτου. Η προειδοποίηση απευθυνόταν και προς τον ανιψιό της τον Γρηγόρη Δημητριάδη (τι φοβάται άραγε η Ντόρα 😉 αλλά και προς τον πρώην Διοικητή της ΕΥΠ, τον Κοντολέοντα. Κατέληξε δε πώς «όλα δεν μπορούν να βγουν» (προφανώς εννοεί να βγουν φόρα παρτίδα).

Στα δύσκολα η Οικογένεια «κλείνεται σαν στρείδι» για να αυτοπροστατευθεί και οι διαφορές μεταξύ των μελών της παραμερίζονται μπροστά στο κοινό συμφέρον. Έτσι λειτουργούσαν ανέκαθεν οι προσδιοριζόμενοι και ως ……«Illuminati των Χανίων».

Δείτε το απόσπασμα από το 4.00 του βίντεο και μετά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης