Ένα αγόρι από το Αφγανιστάν, 11 ετών, και μία κοπελίτσα από την Αλβανία στην εφηβεία, χωρίς να το επιδιώκουν, έγιναν πρωτοσέλιδα λόγω της εκφρασμένης αδυναμίας της ελληνικής κοινωνίας να ζήσει στο παρόν βλέποντας στο μέλλον. Άθλιοι μηχανισμοί στη Δάφνη της Αθήνας και βάρβαροι ναζί στο Εμπορειό της Σαντορίνης κατάφεραν και πάλι να καταδείξουν πως η σύγχρονη Ελλάδα είναι έρμαιο μισαλλοδοξιών και σκοταδισμών. Δεν πρόκειται για πλειονότητες. Πρόκειται για μαχητικές μικρο-ομάδες ανόητων βαρβάρων, οι οποίοι ενεργούν εκμεταλλευόμενοι την απάθεια των πολιτών και τον κοινωνικό χυλό που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια.

Τα δύο παιδιά, βεβαίως, δεν φταίνε σε τίποτε. Με τρόμο φαντάζομαι είδαν τα πρόσωπά τους στις εφημερίδες και στα social media. Αυτοί που πραγματικά φταίνε είναι οι μηχανισμοί που λειτουργούν με ανεύθυνους, αλλά και η κοινωνική απάθεια που τους επιτρέπει να ενεργούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πολύ κουραστικό να ασχολείται κάποιος με ανόητους. Είναι κουραστικότερο όταν αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με βλάκες. Διότι περί αυτού πρόκειται. Οι ελάχιστοι ρατσιστο-ηλίθιοι της Σαντορίνης και οι φοβισμένοι ανευθυνο-υπεύθυνοι του σχολείου της Δάφνης δυστυχώς ενεργούν ερήμην μας.

Μέχρι πότε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης