ΠΚ

Τα τελευταία χρόνια ο κ. καθηγητής , κορυφαίος όπως επισημαίνουν οι συνάδελφοι του, ασχολείται όλο και περισσότερο με τα κοινά. Ανακατεύτηκε με τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ, μπλέχτηκε με τις κομματικές εκλογές, εμφανίστηκε στο Κορακοχώρι σε πολιτικό event μετά Σημίτη και Βενιζέλου και εσχάτως αποδέχτηκε πρόταση του πρώην ομόσταυλου του στο Σημιτικό μπλοκ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και νυν υπουργού του Μητσοτάκη (αυτή αν είναι πολιτική τούμπα), να προεδρεύει μίας επιτροπής που φέρει ένα όνομα σιδηρόδρομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτροπή αυτή ασχολείται εν ολίγοις με το εάν η Αστυνομία ενεργεί σύννομα ή όχι. Δηλαδή τρέχα γύρευε. Συνήθως αυτές οι επιτροπές λειτουργούν ως άλλοθι. Η επιχείρηση στο Κουκάκι «φώναζε» εξ αρχής πώς κάτι δεν πήγε καθόλου καλά.

Ο κ. καθηγητής παρενέβη και με δήλωση του άφησε να επικρέμεται η απειλή παραίτησής του ωστόσο ζήτησε τη διενέργεια ΕΔΕ στην ΕΛΑΣ για να καταδειχθεί εάν ασκήθηκε έκνομη αστυνομική βία. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να χαρακτηρίσει τον κ. καθηγητή απληροφόρητο και ζήτησε να καταργηθεί η επιτροπή της οποία προεδρεύει.

Ο Μάκης Βορίδης και έτερος Καπαδόκης του υπερσυντηρητικού Σαμαρικού Μπλόκ κατηγόρησε επίσης τον κ. καθηγητή. Πολύ φυσικό άλλωστε. Οι εξ ακροδεξιών ορμώμενοι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν γουστάρουν επιτροπές που εξετάζουν εάν και κατά πόσο αστυνομικές ενέργειες παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών. Εν ολίγοις ο κ. καθηγητής πήγε για μαλλί (πολιτικό) και βγήκε κουρεμένος και μάλιστα γουλί από τους σαμαρικούς κουρείς της κυβέρνησης της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι νόμιζε δηλαδή; Πώς θα τον αφήσουν ήσυχο να ασκήσει τα ελεγκτικά καθήκοντα του;

Κύριε Αλιβιζάτε μας, ούτε αφελής είστε ούτε και πρωτόβγαλτος στην αρένα της πολιτικής. Αυτό το αδιέξοδο φλέρτ με κάθε εξουσία δεν το έχετε ακόμη βαρεθεί; Διότι κάποιοι έχουν βαρεθεί να σας παρακολουθούν να κινείσθε μονίμως μεταξύ της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς του κάθε «Κυρίου» ταλαντευόμενος και εφαπτόμενος των εξουσιών, μικρών ή μεγάλων ,που σας αφήνουν χώρο για  να διαδραματίζετε ρόλους. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν μπορείτε να είστε και με τον αστυφύλαξ (κατά κυριολεξία) και τον χωροφύλαξ (μεταφορικά). Διαλέξτε. Αν μπορείτε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης