Εμβρόντητοι έμεινα το πρωί οι Βουλευτές που ήταν στην Ολομέλεια ακούγοντας τον ανεξάρτητο Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο να αποκαλύπτει ότι κάποιος τον απείλησε να του κόψει το πόδι με το πριόνι.

Στην Επίκαιρη Ερώτηση που έκανε ο Αχαιός Βουλευτής στον Υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τον οδικό άξονα Πάτρας-Πύργου είπε μεταξύ άλλων πως επειδή εδώ και αρκετό καιρό κατονομάζει κάποια συμφέροντα έλαβε ένα απειλητικό sms από ένα πασίγνωστο άτομο στο πανελλήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα σου κόψω τα πόδια με το πριόνι!» έγραφε στο μήνυμά του ο «σχιζοφρενής» με το πριόνι.

Όμως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδειξε να μην συγκλονίζεται από την αποκάλυψη Νικολόπουλου απεναντίας άφησε και αιχμές για το συνάδελφό του.

«Εγώ δεν είμαι κλαψιάρης να λέω ότι με εκβιάζουν. Δεν τολμάει κανείς να με εκβιάσει εμένα. Είμαι περήφανος που είμαι πολιτικός και είμαι έντιμος άνθρωπος. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με εκβιάσει. Όσο για τους βαστάζους της διαπλοκής υπάρχουν και οι βαστάζοι των εκβιαστών. Ελπίζω να μην υπάρχουν εδώ μέσα. Όσο είμαι εγώ στο Υπουργείο δεν θα πάρουν οι εκβιαστές ένα ευρώ» είπε με νόημα ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης