Στο αεροδρόμιο της Νάξου έφτασε το πρωί της Τρίτης, ο τ. πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του, για ολιγοήμερες διακοπές.

Τον κ. Παπανδρέου είδε στο αεροδρόμιο Νάξου ο κ. Μανώλης Δ. Μανωλάς, που όπως σημειώνει, τον χαιρέτησε, καλωσορίζοντάς τον παράλληλα στο νησί και του ευχήθηκε καλές διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη Νάξο για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ στο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει και ομιλία στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νάξου το 2006 όταν στη Νάξο είχε εφαρμοστεί η διενέργεια εκλογής από την κάλπη του υποψηφίου δημάρχου που θα στήριζε το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos News, ο κ. Παπανδρέου με τη σύζυγό του, επέλεξαν να διαμείνουν στην παραλιακή περιοχή Μάραγκα-Πλάκας.

Όσο για την αιτία της επίσκεψης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που φέρνει τον κ. Γ.Παπανδρέου στη Νάξο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, στη Νάξο θα συναντήσει κατά τη σύντομη παραμονή που θα έχει, την αδελφή του που έχει έλθει για διακοπές από τη Σουηδία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης