Μία νέα κόντρα γεννήθηκε στη Βουλή, τα χαράματα της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο -συνήθως ήρεμος και χαμηλών τόνων- υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, βγήκε από τα ρούχα του και μετά από αντιπαράθεση με συνάδελφό του (σ.σ. κατά βουλευτή του ΚΚΕ) τίναξε την… μπάνκα στον αέρα.

Ο κ. υπουργός άφησε αιχμές για τον τρόπο χειρισμού της διαδικασίας από τον πρόεδρο της Βουλής, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Μητρόπουλος να περάσει στην αντεπίθεση λέγοντας στον σύντροφό του: Μου κάνατε παρατηρήσεις;

Το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς άρχισε ο καβγάς

Mετά την τοποθέτηση του εισηγητή του ΚΚΕ, Νίκου Καραθανασόπουλου, ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε τον λόγο, προκαλώντας την οργή των βουλευτών του κομμουνιστικού κόμματος.

Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών απαντούσε στον βουλευτή του ΚΚΕ, ο κ. Καραθανασόπουλος αντιδρούσε φωνάζοντας «ψηφίσατε τρίτο μνημόνιο, αφήστε τις αμπελοσοφίες».

«Κάποτε οι μαρξιστές δεν έλεγαν για αμπελοσοφίες, άκουγαν. Είναι κατάντια αυτό που κάνετε», απάντησε ο κ. Τσακαλώτος, εξαγριώνοντας τον κ. Καραθανασόπουλο, ο οποίος συνέχιζε να διαμαρτύρεται. Αγανακτισμένος ο κ. Τσακαλώτος απευθύνθηκε προς τον κ. Μητρόπουλο: «Προεδρεύετε ή όχι»;

«Προκαλείτε κ. Τσακαλώτε», απαντήσετε ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε «Σας είπα μη κάνετε προσωπικές, επώνυμες αναφορές, προκαλείτε»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης