ΠΚ

Έχουμε τους εθνικούς μας ήρωες, τους εθνικούς ευεργέτες, τους εθνικούς στόχους και τα εθνικά συμφέροντα. Έχουμε και την εθνική ομάδα και μπράβο μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο επιρρεπές έθνος των Ελλήνων έχουμε όμως κι τον εθνικό χαφιέ. Είναι βουλευτής, σαχλός, ανεπαρκής. Έχει βλέμμα κυνηγημένης ύαινας. Του αρέσει να καρφώνει . Την βρίσκει. Το πρόσωπο του λάμπει όταν ο φακός τον συλλαμβάνει να ρουφιανεύει.

Με δημόσια ανάρτηση και κείμενο που κυκλοφόρησε δημοσιοποίησε  το όνομα του νέου ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους  αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη. Χωρίς να ερωτηθεί από κανένα αποκάλυψε και την πολιτική  οργάνωση στην οποία ανήκει. Συμπληρωματικά έδωσε και πληροφορίες  ως προς τις πρόσφατες συμμετοχές του πολίτη αυτού σε διάφορες διαδηλώσεις. Μιλάμε για δημοσιοποίηση ενός πλήρους αστυνομικού δελτίου για την δράση και τις κινήσεις ενός πολίτη. Είχαμε καιρό να  δούμε στην Ελλάδα τέτοιο φαινόμενο παρακρατικού χαφιεδισμού.

 Ελλάς Ελλήνων Ρουφιάνων  γειά σου και χαρά σου. Είναι ο Κυρανάκης, ο βουλευτής, το καμάρι της Νέας Δημοκρατίας, το διαμάντι της ελληνικής Βουλής. Να τον χαιρόσαστε.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης