Άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από τις δηλώσεις του κ. Δραγασάκη στο πρωινό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Στην ουσία, ο κ. Δραγασάκης παραδέχθηκε επί λέξει: «Εμείς μιλάμε για την πολιτική καταγγελία του μνημονίου, σε ό,τι αφορά το νομικό μέρος του πράγματος θα το δούμε, αν και έχουμε ήδη διατυπώσει τις προτάσεις μας. Αρχικά θα καταργήσουμε ό,τι είναι δυνατόν μόνοι μας, δεύτερον θα διαπραγματευτούμε όσα είναι δυνατόν με τους Ευρωπαίους και τρίτον πιστεύουμε ότι ουδείς έχει συμφέρον να βγάλει τη χώρα από το ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμπέρασμα από τις ανωτέρω δηλώσεις είναι, κατά τα φαινόμενα, η αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κι όλα αυτά μετά το ταξίδι του κ. Τσίπρα σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Οι επισκέψεις του και οι επαφές του στις χώρες του «σκληρού πυρήνα» μάλλον τον έκαναν να αναθεωρήσει τα πράγματα και να «απαλύνει» τη στάση του, καθώς, όπως φαίνεται, αντιλήφθηκε ότι δηλώσεις του τύπου «καταγγέλλουμε το μνημόνιο» ή «στις 18 Ιουνίου δεν υπάρχει μνημόνιο» δεν λειτουργούν.

Τις δηλώσεις Δραγασάκης σχολιάζει από τον λογαριασμό του στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Πολιτικά δηλ;…. χαχα και είχαν το θράσος να πουν ότι οι άλλοι ήταν κωλοτούμπες;» γράφει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O Δραγασάκης τώρα λέει ότι θα καταγγείλει το μνημόνιο πολιτικά!! Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του;;» είναι το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και έπεται συνέχεια…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης