Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ ευτυχής μετά την καταμέτρηση των ψήφων των βουλευτών από τους ψηφοδόχους της Βουλής.

Έλαβε τις περισσότερες ψήφους από τους υπόλοιπους εννέα πολιτικούς, οι οποίοι τελικώς παραπέμπονται στην Προανακριτική. Δεν μέτρησε ούτε η «ιστορική» και καλά «προετοιμασμένη» συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν από τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το σκάνδαλο Novartis ούτε και οι μηνύσεις που κατέθεσε. Ωστόσο, μπορεί να «μέτρησε» η απουσία του από τη Βουλή λόγω «ανειλημμένων υποχρεώσεων» στη μακρινή Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλαζονεία πληρώνεται τοις μετρητοίς. Καθώς και το υφάκι, ο στόμφος, αυτή η ντεμέκ αριστοκρατική συμπεριφορά. Κυρίως «μέτρησε» αυτή η παλιά ιστορία με τα εμβόλια που έχει καθίσει στον λαιμό της κοινής γνώμης (άρα και των εκπροσώπων στο Κοινοβούλιο, οι οποίοι ξέρουν και αυτοί).

Ο κ. Αβραμόπουλος έχασε και τώρα θα προβληματίζεται σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει την επόμενη περίοδο. Αν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί το τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης