ΠΚ

Προφανώς ο κ. Απόστολος Δοξιάδης μετά τα Μαθηματικά, το Θέατρο, τον Κινηματογράφο, τη μυθιστοριογραφία και τα μαθήματα δημιουργικής γραφής αποφάσισε πως η τελευταία φάση της καριέρας του πρέπει να αφιερωθεί στην τρέχουσα πολιτική (πια) διαχείριση της δημόσιας εικόνας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ασχολήθηκε ενεργά με την υπόθεση των 8 Τούρκων στρατιωτικών, κατόπιν με πολιτικούς φυγάδες από την Τουρκία (εξαιρετικές πρωτοβουλίες), για να καταλήξει αρθρογράφος στα «ΝΕΑ» και στο «Protagon» επί διαφόρων ζητημάτων της επικαιρότητας, ωσάν (ωσάν λέγω) να προετοίμαζε το έδαφος ως προς την επερχόμενη ενσωμάτωσή του στο κυβερνητικό (υπό την ευρεία έννοια) σχήμα διαχείρισης της δύσκολης καθημερινότητας.

Μόλις ανακοινώθηκε επίσημα η τοποθέτησή του, στο πλευρό της δραστήριας στα social media κυρίας Αγαπηδάκη, της κυρίας με τα γυαλιά, ο Απόστολος Δοξιάδης ξιφούλκησε. Ανέλαβε προσωπικά την υποστήριξη και προστασία της γνωστής και δραστήριας κυρίας στο Facebook, η οποία μοίραζε «μπινελίκια» ως αντιπολιτευόμενη τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα πια, νικητής, ανέλαβε σημαντικό ρόλο στη διαχείριση πτυχών του μεταναστευτικού. Αυτή είναι η κυρία Αγαπηδάκη, η οποία ενεργεί ως influencer αλλά για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θυμίζω πως στο πρόσφατο παρελθόν διαφήμιζε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ (γερμανικής προέλευσης) για τα αλλαντικά της, κυρίως δε για τα λουκάνικά της. Στο πλάι της ο Απόστολος, ως συμπλήρωμα προφανώς, αφού με το διαμέτρημά του πιστεύεται από τους επικοινωνιολόγους πως προσθέτει κύρος στις ενέργειες της κυρίας Αγαπηδάκη. Έλα όμως που κάποιοι έχουν αντιρρήσεις και αυτοί οι κάποιοι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αλλά σταυλίζονται (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου) στις εγκαταστάσεις της ALTER EGO. Του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη βεβαίως.

Εμπλοκή, λοιπόν, διότι ο λάτρης του Σαίξπηρ, Απόστολος Δοξιάδης, αποφάσισε να ενεργήσει ως Ριχάρδος ο Γ’ και να ζητήσει τον αποκεφαλισμό δημοσιογράφου του ΔΟΜ, διότι, άκουσον άκουσον, αυτό το ρυπαρό πλάσμα (ο δημοσιογράφος) τόλμησε να ασκήσει κριτική στην προστατευόμενη από τον κ. Δοξιάδη, φιλόδοξο κυρία Αγαπηδάκη (του Facebook). Πυρ και μανία ο Απόστολος, ο οποίος εσχάτως ασχολείται ενεργά και με την αποδόμηση της υπόθεσης «Πολυτεχνείο 1973». Βλέπετε, πρέπει να καταθέσει διαπιστευτήρια ο άνθρωπος στα πολιτικά αφεντικά του και κάνει ό,τι μπορεί. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι  η «κυβερνητική» του παρένθεση θα είναι σύντομη, αλλά αυτός ο έρμος δεν το ξέρει. Όπως δεν ξέρει και πολλά άλλα. Είναι, όμως, πια αργά για να μάθει.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης