Δ.Κ.

«Κύριε υπουργέ, ολοκληρώστε, παρακαλώ» επανέλαβε ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά, παρότι ήταν η τέταρτη φορά, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας δεν έλεγε να βάλει τελεία με αποτέλεσμα ο κ. Κακλαμάνης να βγει από τα ρούχα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ερώτηση αφορούσε τα οικονομικά των κομμάτων και τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που άγγιξαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Σωκράτης Φάμελλος του ΣΥΡΙΖΑ, τα 513 εκ. ευρώ. Ο υπουργός προσπαθούσε να εξηγήσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιστολή που είχε στείλει κάποτε ο Τσίπρας σε τράπεζα ως αρχηγός τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να πάρει το κόμμα του ένα δάνειο. Μετά ο υπουργός Δικαιοσύνης πήγε στην offshore εταιρεία που χρηματοδότησε την εφημερίδα ΑΥΓΗ. Με αυτά και με αυτά «τρελάθηκε» ο προεδρεύων και κατσάδιασε τον υπουργό, που δεν έλεγε να ολοκληρώσει.

«Ακόμα και οι υπουργοί θα πρέπει να σέβονται τον χρόνο και το προεδρείο. Δεν είναι μόνο οι βουλευτές, αλλά όλοι. Καταλάβατε, κύριε Τσιάρα;» είπε σε έντονο ύφος ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξηγώντας όμως ότι η αυστηρότητά του είχε να κάνει και με το γεγονός ότι σε λίγη ώρα ξεκινούσε η ονομαστική ψηφοφορία για το ν/σ του Υπουργείου Παιδείας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης