ΠΚ

Υφίστανται κάποια ξεκάθαρα όρια μεταξύ τσαρλατανισμού και επιστήμης. Υπάρχουν σαφή σύνορα μεταξύ ενός Ορθοδόξου Ταλιμπάν και ενός επιστήμονα ο οποίος σπούδασε, έμαθε και ενεργεί σύμφωνα με τις αρχές του Ορθολογισμού. Δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα παιδί του Καρτέσιου και τέκνο του Ιεχωβά. Απλά δεν γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται ωστόσο πως στη χώρα της Φαιδράς Πορτοκαλέας, η οποία είναι απολύτως φαιδρά τωόντι, είναι δυνατόν ένας παραδοσιακός Ταλιμπάν της καθ΄ ημάς Ανατολής να παρακάθεται ισότιμα στην ίδια επιστημονική τράπεζα με τους κατά τεκμήριο επιγόνους του Καρτέσιου ή Χόκινγκ. Έτσι η εκκωφαντικά επιστημονικώς παράφωνη κυρία Γιαμαρέλλου επανέρχεται δριμύτατη εξηγώντας πως θα κοινωνήσει αμέσως μόλις επιτραπεί, διότι, όταν πιστεύεις, δεν κολλάς. Η επιστήμων, κατά τας γραφάς προφανώς, εξηγεί πως, όταν πιστεύεις, τότε κοινωνώντας λαμβάνεις το αίμα και το σώμα του Ιησού (και μόνον). Οποία κανιβαλιστική (επιστημονικώς) προσέγγιση.

Τουτέστιν κατά Γιαμαρέλλου, όταν λαμβάνεις τη Θεία Μετάληψη και πιστεύεις, τότε δεν κινδυνεύεις. Η κυρία Γιαμαρέλλου είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Υπουργείου Υγείας. Συμμετέχει δηλαδή στον μηχανισμό προστασίας μου και προστασίας των παιδιών και των εγγονιών μου. Ως πολίτης αυτής της χώρας απαιτώ να εξαιρεθεί η κυρία Γιαμαρέλλου, καθηγήτρια (;) Παθολογίας Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Αθηνών από αυτόν τον μηχανισμό. Αισθάνομαι απειλούμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης