Π.Κ.

Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Πόσω δε μάλλον όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν έκανε λάθος για να «καθαρίσει» με μία συγγνώμη. Η οποία άλλωστε ήταν «μισή» όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξέφρασε απλά και ξεκάθαρα την άποψή του για την δημοσιογραφία, εκτός ή εντός των τειχών.

Αν παρέμενε στο κόμμα ,διότι ένα είναι το κόμμα ως γνωστόν, θα εξελισσόταν σε μία ελληνικής εκδοχής βαλκάνιου Μπέρια. Ξεγλίστρησε από τον Περισσό και κατέφυγε στη δημοσιογραφία δια της «εφαπτομένης» αφού εντρύφησε στον τραπεζικό κλάδο . Ο Σταλινισμός όμως είναι χούι και όπως επισημαίνει ο θυμόσοφος λαός, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

Μόλις εξελέγη βουλευτής ελέω αναγνωρισιμότητας  όπως λένε οι δημοσκόποι, ο Μπάμπης πίστεψε πώς είναι άτρωτος. Πολλοί την «παθαίνουν». Είναι το αντίθετο της «κρίσης πανικού». Λέγεται  «κρίση αυταρέσκειας». Δεν υπάρχει θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  Ένωση Ξένων Ανταποκριτών αντέδρασε στους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Μπάμπη Παπαδημητρίου για τους συναδέλφους που εργάζονται στην Ελλάδα. Η Ένωση είναι κόσμια και πολιτισμένη. Απέφυγε εξαλλοσύνες και υπερβολές . Πολύ καλά έκανε. Έτσι ο Μπάμπης είναι ακόμη πιο εκτεθειμένος.

Το ζήτημα είναι το πώς θα «κινηθεί» το περιβάλλον Μητσοτάκη έναντι τέτοιων λαϊκιστικών πυρήνων στη Νέα Δημοκρατία. Προσοχή ο Μπάμπης δεν είναι πνευματικό τέκνο της Λαϊκής Δεξιάς. Δεν είναι Γιακουμάτος δηλαδή. Είναι κάτι πολυπλοκότερο. Είναι από εκείνους τους εγκεφάλους που την κρίσιμη στιγμή αναδεικνύουν έναν μικρό Τράμπ , έναν Όρμπαν, έναν Σαλβίνι,  ακόμη και ένα Φάραρνζ και ας τον κατακρίνει, που βγαίνουν από μέσα τους. Έτσι αυθόρμητα. Είπαμε. Δεν υπάρχει θεραπεία.

Διαβάστε επίσης: Πολιτικό πολιτισμό διδάσκει με την απάντησή της στον «Μπάμπη» η Liberation

Ο Μπάμπης ξέρει

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης