«Πόλεμος» μεταξύ της ΝΔ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε με αφορμή μια ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στην οποία ανέφερε πως «πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

Η ΝΔ σχολιάζοντας την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ανέφερε μεταξύ άλλων πως «οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει». Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αναπάντησε στην ΝΔ σχολιάζοντας: «αν η κατάσταση απόλυτου χάους δεν ήταν τραγική για τους πολίτες, η κυβέρνηση θα θύμιζε απλά Δελφινάριο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στις Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

«Σκέφτομαι πως….
Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ!
«Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους», έχουμε πολλούς….
Καπετάνιους, λίγους αλλά έχουμε .
ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ, έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ….
Εμείς δε θα κάνουμε «μητρώο στελεχών»
εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα .
Τεσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους :
-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν
-ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΕΙΑ για να βγάλουν σχέδιο
-ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν
-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωη των ανθρώπων και της χώρας .
ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων» θαχουμε παρεξηγήσεις ….και φτάνει….».

ΝΔ: «Ο Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους»

Από την πλευρά της η ΝΔ έκανε το εξής σχόλιο: «Ο «κολλητός» του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα». Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατάσταση απόλυτου χάους»

Στη ΝΔ απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης δήθεν έτριξε τα δόντια στους υπουργούς του για τις ευθύνες για το γενικευμένο κυβερνητικό μπάχαλο, η κα Κεραμέως χρεώνει το φιάσκο με τις μάσκες και τα κενά στα σχολεία σε όλους πλην του εαυτού της, ο κ. Σταϊκούρας βγάζει ανακοίνωση για την τοποθέτηση του στο υπουργικό συμβούλιο και την αντίθεση του στην προσφυγική δομή στην εκλογική του περιφέρεια καρφώνοντας τον κ. Μηταράκη και περί τους σαράντα βουλευτές της ΝΔ δεν επιτρέπουν στον κ. Μητσοτάκη να φέρει στη βουλή για ψήφιση τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία απειλώντας με καταψήφιση. Αν η κατάσταση απόλυτου χάους δεν ήταν τραγική για τους πολίτες, η κυβέρνηση θα θύμιζε απλά Δελφινάριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης