ΠΚ

Ο Πάνος Καμμένος ήταν απόλυτα σαφής το πρωί της Παρασκευής. «Θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο αφού μιλήσω στη Βουλή» δήλωσε μέσω ανάρτησής του στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά ανακυκλώθηκαν κατά ριπάς τρία σενάρια:

1) Διαγραφή Παπαχριστόπουλου και διάλυση των ΑΝΕΛ.

2) Παραίτηση Παπαχριστόπουλου, ανάληψη της έδρας από τον Κουίκ, παραίτηση του Κουίκ και ανάληψη της έδρας από την επιλαχούσα κα Σκλαβενίτη, η οποία φέρεται να είναι πιστή στον Πάνο Καμμένο. Αυτό σημαίνει απλώς πως ο Αλέξης Τσίπρας μένει με 150 βουλευτές. Λίγο δύσκολο να το ρισκάρει το Μαξίμου, αλλά στη ζωή όλα είναι πιθανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3) Παραίτηση Νίκου Νικολόπουλου, ανεξάρτητου βουλευτή μεν ο οποίος εξελέγη με τους ΑΝΕΛ (συνεργαζόμενο κόμμα) διότι κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος στην Πάτρα. Αν παραιτηθεί, τότε η έδρα επανέρχεται στους ΑΝΕΛ. Περίεργο σενάριο όντως, αλλά και πάλι «άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου».

Επί της ουσίας τώρα. Ο Πάνος Καμμένος κρατά «καθυστερήσεις», διότι, όπως εξήγησε, φοβάται πως αν διαγράψει τον Παπαχριστόπουλο νωρίς την Παρασκευή, τότε ενδεχομένως ο Νίκος Βούτσης δεν θα του δώσει τον λόγο στη Βουλή με την ιδιότητα του προέδρου κοινοβουλευτικής ομάδας.

Όμως, αυτό το ενδεχόμενο ήταν γνωστό και από χθες. Άλλωστε, ο Νίκος Βούτσης ως πρόεδρος της Βουλής ήταν εξαιρετικά «γαλαντόμος» προ ημερών και καθόλου αυστηρός με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος, αν και χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα, μίλησε με άνεση. Άρα, κάτι άλλο συμβαίνει στους διαδρόμους της Βουλής.

Το zougla.gr, πάντως, πληροφορείται από τα ενδότερα των έσω της συνομοταξίας των υπαλλήλων της Βουλής, η οποία είναι κράτος εν κράτει και γνωρίζει τα πάντα δι’ ού τα πάντα εγένετο, πως ορισμένοι που ανησυχούν για το επαγγελματικό τους μέλλον στη «χρυσοφόρα Βουλή» κλήθηκαν να κάνουν υπομονή, γιατί «κάτι ετοιμάζεται». Τα βλέμματα είναι, πάντως, στραμμένα στον Κουίκ. Κοίτα τώρα να δεις. Και ρυθμιστής ο Τέρενς. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης