Δ.Κ

Τον πρώην Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη είχαν καλεσμένο το βράδυ της Δευτέρας στο Αction 24 και την εκπομπή Βriefing με θέμα τον κορωνοϊό αλλά και το πακέτο της κυβέρνησης για την αντιμετώπισης της οικονομικής ανέχειας την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να δώσει τώρα τα 26 δις η κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι τα ψίχουλα των 800 ευρώ γιατί αν καθυστερήσει κιάλο ούτε αυτά θα είναι αρκετά» είπε ο Νίκος Φίλης δείχνοντας με το ύφος του ότι δεν είχε καμία διάθεση σκληρής κριτικής στο ευαίσθητο αυτό θέμα. Και κει ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι να του θυμίσουν ότι κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άλλα λένε τόσο για τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα όσο και  για τον …Καραϊσκάκη και το Σωτήρη Καψιόχα που τον παράφρασε λέγοντας το  «όταν γυρίσω θα σας ….» .

«Συμφωνείτε εσείς με αυτές τις τοποθετήσεις κύριε Φίλη; Και μάλιστα σε μια στιγμή που όλοι είπαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση με αποτέλεσμα τέτοιες ακραίες τοποθετήσεις στελεχών να γκριζάρουν το τοπίο» επεσήμανε ο δημοσιογράφος επιμένοντας στην αρχική του ερώτηση.

Τι απάντησε ο Νίκος Φίλης ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ότι ακούει ευλαβικά τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Ηλία Μόσιαλο, ευλαβικά…» και πρόσθεσε επικαλούμενος το δημοσιογραφικό του ταμπεραμέντο.

«Εσείς ακούσατε σήμερα το Μπογδάνο, ακούσατε σήμερα τι είπε ο Μπογδάνος;» ρώτησε ο Νίκος Φίλης για να πάρει αρνητική απάντηση από το πάνελ των δημοσιογράφων.

«Σίχαμα,σίχαμα!» τους ενημέρωσε εκείνος. Κι όλοι τώρα ψάχνουμε να δούμε τι έκανε πάλι ο «επαναστάτης ποπολάρος» της Πειραιώς…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης