Το σημείο συνάντησής τους στη Βουλή  δεν θα το αναφέρουμε για αισθητικούς λόγους, αλλά τα της συζήτησης που είχαν οι δύο άντρες πολιτικοί άντρες σας το μεταφέρουμε αυτούσιο.

«Κυριάκο τι κάνεις ; Σε παρακολουθώ και στο κανάλι καμμιά φορά. Στη Βουλή βλέπω μια χαρά τα πας» είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τελευταίος συμφώνησε με τον πρώην Πρωθυπουργό ότι η μάχη θα δοθεί αυτή την εβδομάδα με το διορισμό του Διοικητή της ΕΥΠ από την κυβέρνηση.

Σήμερα Παρασκευή  λίγο πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα διπλώματα οδήγησης η αντιπαράθεση επικεντρώθηκε στη επίμαχη τροπολογία για το διοικητή της ΕΥΠ.

Την ίδια ώρα ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης περίμενε υπομονετικά έξω από το γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου να τον συναντήσει. Μόλις ο τελευταίος ολοκλήρωσε την ομιλία του είδε με έκπληξη τον κύριο Πλακιωτάκη να τον περιμένει. Οι δυο τους μπήκαν στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης