Ν.Μ.

“Εκεί που μας χρωστούσανε ζητάνε και το βόδι” λέει μια παροιμία η οποία έχει συγκεκριμένο αιρετό αποδέκτη…. που ακούει στο όνομα Δημήτρης Βερσαλής!  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μεγάλο “φαόυλ” υπέπεσε ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου κ. Δημήτρης Βερσαλής που μάλλον δεν διάβασε ποτέ τον Κλεισθένη καθώς και τα κωλύματα εκλογιμότητας προεκλογικά …αλλά τα διάβασε πολύ προσεκτικά λίγες ημέρες πριν ορκιστεί Δημοτικός Σύμβουλος! 

Ανακάλυψε μετά την εκλογή του για πρώτη φορά ως Δημοτικός Σύμβουλος πως για να ορκιστεί  θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει τυχόν οφειλές του στην ΔΕΥΑΤ ή σε κάποιο νομικό πρόσωπο του Δήμου αν αυτές είναι πάνω απο 500 ευρώ .  Το παράδοξο όμως είναι οτι δεν πήγε  ποτέ να της  πληρώσει αλλά αντιθέτως “βιάστηκε” πριν μερικές εβδομάδες να διαμαρτυρηθεί στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου για διαρροή , ζητώντας διαγραφή του μεγαλύτερου χρέους !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησε λοιπόν να του διαγράψουν 651 ευρώ που χρωστούσε από την ξενοδοχειακή επιχείρηση την οποία διατηρεί στο νησί και να του βεβαιώσουν προς πληρωμή μόλις  τα 287 ευρώ!  Με οφειλή 287 ευρώ δεν υπήρχε κανένα κώλυμα εκλογιμότητας όπως αντιλαμβάνεστε! 

H στάση του νεαρού αυτοδιοικητικού έγινε “σούσουρο” στο νησί και οι πολιτικοί του αντίπαλοι βρήκαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να του υπενθυμίσουν πως το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό! Την ίδια στιγμή μέσα απο τα social media  δεν “χαρίζεται” στην νυν Δημοτική Αρχή και  με κάθε ευκαιρία κατακρίνει το έργο της πριν ακόμα εκείνη αναλάβει τα καθήκοντα της! Τα συμπεράσματα δικά σας!  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης