ΠΚ

Ο Ούγγρος ευρωβουλευτής που πιάστηκε στα πράσα ανήκει στην κατηγορία εκείνων των υπερσυντηρητικών – καθολικών οι οποίοι υμνούν την οικογένεια την πατρίδα και την θρησκεία όπου και αν βρεθούν.  Εν μέσω Πανδημία και με τα χρήματα του ευρωπαίου φορολογούμενου, ο κ. ευρωβουλευτής συμμετείχε σε πάρτι με σεξουαλικά όργια και ναρκωτικά προφανώς υμνώντας τια αξίες τις οικογένειας ,της θρησκείας και της πατρίδας. Μάλιστα επιχείρησε να το σκάσει από την υδρορροή αλλά οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν ήταν πιο καπάτσοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ευρωβουλευτής ανήκει στο κόμμα του υπερδεξιού Ούγγρου πολιτικού και πρωθυπουργού ‘Ορμπαν ο οποίος προωθεί την ξενοφοβία, τον σεξισμό, την ομοφοβία, τον ρατσισμό, την αστυνομική βία κλπ. Είναι ένας μικρός Τράμπ μέσα στην Ευρώπη ο οποίος πολιτεύεται με πρόγραμμα και δράση που οδηγεί σε απολυταρχικά καθεστώτα διακυβέρνησης. Ο ευρωβουλευτής του είναι άλλη μία απόδειξη της ωμής υποκρισίας που διακατέχει όλους αυτούς τους δήθεν πατριδολάγνους, θρησκομανείς, οικογενειακοκεντρικούς φωνακλάδες της συμφοράς οι οποίοι  πλειοδοτούν στο όνομα της ηθικής ενώ ζουν και συμπεριφέρονται με τον πλέον ανήθικο και προκλητικά χυδαίο τρόπο.

Αυτόν τον διαφθαρμένο και πρόστυχο ευρωβουλευτή τον πιάσανε. Τον πολιτικό του προϊστάμενο πότε θα τον σταματήσουν άραγε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης