ΠΚ

Ψηφοσυλλέκτης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος έσπευσε να επιδείξει τις δογματικές του επιλογές κοινωνώντας χωρίς να λαμβάνει μέτρα. Το έπραξε απαντώντας προφανώς αλλά και σύμφωνα με τα ελληνορθόδοξα φανατικά έντυπα των Ταλιμπάν της Χριστιανικής Πίστης ,στον γενετιστή Μανώλη  Δερμιτzάκη ο οποίος επισήμανε πώς η Αγία Μετάληψη όπως γίνεται αποτελεί πηγή υπερμετάδοσης του Covid 19.  Την επίμαχη φωτογραφία  ανάρτησε η γνωστή αντένα αναμετάδοσης φανατισμού Romfea .gr η οποία επισημαίνει : ««Χθες, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο Καθηγητής Γενετικής κ. Δερμιτζάκης  δήλωσε ότι ένα από τα μέτρα που έπρεπε να εφαρμοστούν κατά της εξάπλωσης του COVID-19 ήταν να σταματήσει η Θεία Μετάληψη. Μια μέρα μετά ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος απάντησε στον Καθηγητή Δερμιτζάκη. Συγκεκριμένα ο κ. Κουμουτσάκος μετέβη σήμερα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στην Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Υπουργός της Κυβέρνησης κοινώνησε κανονικά των αχράντων μυστηρίων! Η φωτογραφία είναι απάντηση σε τέτοιου είδους δηλώσεις!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεάρεστο βλέπετε το έργο του κ. Κουμουτσάκου στις « Μόριες». Θεάρεστη και η δραστηριότητα του αφού δεν αφήνει τηλεοπτικό πάνελ χωρίς να μοστράρει την αφεντιά του.  Προφανώς αντιλαμβανόμενος πώς δεν επαρκούν όλα αυτά για να διασφαλίσει την εκλογική πελατεία του αποφάσισε να αγνοήσει και την Επιστήμη. Συγχαρητήρια κ. Υπουργέ. Μόνον που ο ελληνορθόδοξος τύπος που αναπαράγει τα κατορθώματα σας δεν θα είναι αρκετός για να εγγυηθεί την όποια επανεκλογή σας. Χρειάζεται έστω και ελάχιστη δόση λογικής για να πειστεί το εκλογικό σώμα.

Προς τιμήν του ο Νίκος Χαρδαλιάς , Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ,άδειασε με ξεκάθαρο τρόπο τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Κάποιοι ως φαίνεται δεν θα τον ξεχάσουν όταν φθάσει η ώρα των εκλογών και η υποβολή του καταλόγου των υποψηφίων.  

Απαντώντας με ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε τα εξής: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».

Πηγή φωτογραφίας: romfea.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης