Από το ΚΚΕ στο ΛΑΟΣ , ο δρόμος είναι μακρύς και άχαρος. Είναι σαν το ταξίδι από την αθωότητα στη βαρβαρότητα. Ο κ. Γεώργιος Κύρτσος, μεγάλο παιδί πια, ξεκίνησε από τα έδρανα του Περισσού για να καταλήξει στα βουλευτικά έδρανα της Υπερδεξιάς, αφού, πέρασε από τα ελώδη μονοπάτια της Νέας Δημοκρατίας, φιλοδοξώντας ,κάποια στιγμή να καταστεί και γενικός κουμανταδόρος της.

Τελικά , αν και παρείσακτος, επέπλευσε, αυτά γίνονται εν Ελλάδι, ως εκδότης επί χορηγία, αναλυτής επί παντός και επί τα αυτά, συνομιλητής του εαυτού του και προφανώς και του Καρατζαφέρη αλλά και της κυρίας Στάη, εκ του βαθέως και πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ως μόνιμος σχολιαστής στο τηλεπαράθυρο της, αναβιώνοντας τον μύθο του Ρωμαίου (δεξιού) και της Ιουλιέτας (κεντροαριστερής), μία εκδοχή της Δημόσιας Τηλεόρασης επί του γνωστού έπους «μικρή πικρή μου αγάπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αφού δεν κατέστη δυνατόν να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνεσι, ούτε και υποψήφιος πρωθυπουργός, ο αγαπητός Γεώργιος συναίνεσε στην προοπτική να είναι βουλευτής Επικρατείας του κ. Καρατζαφέρη, εκπρόσωπος του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη και διαχειριστής ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΛΑΟΣ για τον κ. Καρατζαφέρη.

Το οδοιπορικό από την αστική διάσταση της πολιτικής στην λούμπεν εκδοχή του λαϊκισμού της Β. Αθηνών από την οποία διακατέχεται ο πρόεδρος του Ορθόδοξου Συναγερμού, είναι επίμονο και επίπονο αν και καθόλου διαυγές. Θα μου πείτε… για τον λόγο αυτό υπάρχουν και οι ειδικοί όπως και τα… ληγμένα παρασκευάσματα με δραστική ουσία κατά της «χυλώδους παρακμής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης