«Θα συμμαχήσουμε και με το διάβολο αρκεί να πέσει η κυβέρνηση» είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς να διευκρινίσει αν συμπεριλαμβάνει και τους Νεοδημοκράτες στη συνεργασία αυτή.

Οι βάσεις πάντως άρχισαν να μπαίνουν στην Περιφέρεια όπου είχαμε εκλογές για τη συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών, καθώς μετρώντας τα… κουκιά προκύπτει ότι υπήρξε συνεργασία Νέας Δημοκρατίας –ΣΥΡΙΖΑ . Η Συγγρού το ξέρει ή θα την πάθει σαν τον… κερατά (σ.σ το μαθαίνει τελευταίος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών πέντε είναι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι, τρεις από τη Νέα Δημοκρατία (Χαράλαμπος Κόκκινος, Βασίλης Ψαθάς και Θόδωρος Μαρκόπουλος) και δύο από το ΣΥΡΙΖΑ (Σπύρος Γαλιατσάτος και Πέτρος Φιλίππου, ο πρώην Δήμαρχος Καλυβίων).

Για τη θέση του Προέδρου είχαμε –λοιπόν- δύο υποψηφιότητες από τη Νέα Δημοκρατία, Κόκκινος και Ψαθάς. Τελικά στο προεδρικό αξίωμα ανεβαίνει ο κύριος Κόκκινος που πήρε τρεις ψήφους έναντι ενός του «αντιπάλου» του.

Και αφού ο Βασίλης Ψαθάς ψήφισε τον εαυτό του άρα ένας εκ των δύο του ΣΥΡΙΖΑ «πρασίνισε» και δεν κοκκίνισε τον κύριο Κόκκινο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θέση του Γενικού Γραμματέα παραχωρήθηκε στον κύριο Γαλιατστάτο. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης