Η απλή αστική ευγένεια θα απαιτούσε από την κυρία Ράνια Αντωνοπούλου να υποβάλει έστω για τυπικούς λόγους την παραίτησή της και να αφήσει τον πρωθυπουργό να κρίνει.

Ανακοίνωσε πως επιστρέφει τα χρήματα της επιχορήγησης και πως βρίσκεται στην διάθεση του πρωθυπουργού που είναι αυτονόητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνον που η Ράνια Αντωνοπούλου δεν είναι υπουργός κυβέρνησης αστικού κόμματος. Ούτε συνεργάζεται κατά τεκμήριο με την κρεμ ντε λα κρεμ του Κολωνακίου όπου και διαμένει. Η αναπληρώτρια υπουργός συνεργάζεται με κυβέρνηση της Αριστεράς και το κυβερνών κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα πέραν της αστικής ευγένειας οφείλει να ανταποκρίνεται και σε άλλες πολιτικές δεσμεύσεις και ηθικές παραμέτρους. Αυτές που επικαλείται το κυβερνών κόμμα της Αριστεράς.

Η Ράνια Αντωνοπούλου δεν προσγειώθηκε στην Ελλάδα από το πουθενά. Ούτε αμόρφωτη πολιτικά είναι ούτε και ακαλλιέργητη κοινωνικά. Το αντίθετο συμβαίνει. Από την ανακοίνωση της προκύπτει πώς οι επιλογές της είναι απόλυτα συνειδητές. Προφανώς δεν δίνει σημασία στις συγκρίσεις ούτε στις ευαισθησίες μίας κοινωνίας η οποία βρίσκεται σε συνεχή παροξυσμό μετά από οκτώ χρόνια συνεχών ραπισμάτων και απώλεια του μισού τουλάχιστον εισοδήματος της. Αυτά τα ολίγα. Αναμένουμε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης