ΠΚ

Καλλιτέχνες δεύτερης, τρίτης και τέταρτης κατηγορίας, celebrities που έχουν απολέσει τη λάμψη τους (και τον πλούτο τους) αλλά επιμένουν πεισματικά να δηλώνουν παρόντες, γερασμένοι εραστές ή γερασμένοι απλώς, όλοι αυτοί βρέθηκαν στο Dubai για την Πρωτοχρονιά (κάποιοι και για τα Χριστούγεννα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέπετε, αγαπητοί συμπατριώτες, το Dubai είναι «free Covid country» και ως εκ τούτου είναι ελεύθερος ο καθένας και η καθεμία να το επισκεφθούν. Έτσι ο 66χρονος Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος φέρεται να είναι ερωτευμένος με μία 26χρονη αοιδό -(66-26=40) με τη δική μου αριθμητική-, ο Στέφανος Κορκολής η Σοφία Μανουσάκη, ο Αντώνης Δημητριάδης (κολλητός του Αντώνη Ρέμου) και κάποιος Βασίλης Τσιλιχρήστος (DJ και αυτός) βρέθηκαν στον Κόλπο για να περάσουν τις γιορτές. Μαζί τους στην ίδια πόλη και η Ιωάννα Μπέλα, η οποία φέρεται να είναι μοντέλο, καθώς και άλλοι πολλοί που διέθεταν τον τρόπο ή τα χρήματα ή και τα δύο για να καταβάλουν το αντίτιμο της μετάβασής τους.

Εκεί, στην πόλη των νεόπλουτων, από τις 17 Δεκεμβρίου, βρισκόταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κάτοικος Μονακό, ο οποίος προπονείται στο Εμιράτο αλλά βρήκε την ευκαιρία να ξεσαλώσει και αυτός, αλλά όχι στο «NAMMOS», όπου βρέθηκαν οι τέλος πάντων ντεμέκ celebrities. Βλέπετε τόσα πολλά στην Ελλάδα είναι ντεμέκ για να μην κυκλοφορούν και οι celebrities του δήθεν.

Στο Dubai διαβιούν 10.000 Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν μεταναστεύσει. Αυτοί δεν έχουν σχέση με τους διάττοντες αστέρες ή τους γερασμένους πάλαι ποτέ VIP οι οποίοι σέρνουν τα βήματά τους στα σοκάκια του Εμιράτου μόνον και μόνον για να γραφτεί το ονοματάκι τους σε μία σελίδα αμφιλεγόμενης αξίας περιοδικού ή σε κάποια ιστοσελίδα αμφιλεγόμενου περιεχομένου. Αλλά από αυτό ζουν έστω και αν δεν υπάρχει φράγκο στην τσέπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμετροεπείς, όπως ήταν πάντα άλλωστε, μέσα στην αλλόκοτη παρακμή τους, προκαλούν τον Έλληνα φορολογούμενο που είναι κλεισμένος στο σπίτι του και φλερτάρει με την τρέλα χρονιάρες μέρες. Αλαζόνες μέσα στα χάλια τους υποστηρίζουν δυναμικά με selfies την παρουσία τους στα χοροπηδηχτάδικα του Εμιράτου προκαλώντας τους ταλαίπωρους συμπατριώτες που ζουν σε συνθήκες πανδημίας.

Ήδη μία εκ των ταξιδιωτών βρέθηκε με κορωνοϊό κατά τους ελέγχους που διεξάγονται στο αεροδρόμιο. Για να δούμε πόσους κόλλησε και πόσοι άλλοι θα βρεθούν θετικοί. Όσο για τα μυαλά τους, αυτά τα έχουν χάσει εδώ και καιρό, όσο και να προσπαθούν να διασφαλίσουν την παρηκμασμένη παρουσία τους στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών που τους ξεφωνίζουν και στα τηλεοπτικά πρωινάδικα που τους πουλούν ως πραμάτεια με το κιλό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης