ΠΚ

Επί τέλους . Η κυρία Ελισάβετ Σκούφα αποκάλυψε την τερατώδη απάτη. Την συνωμοσία του αιώνα. Το colpo grosso της συντηρητικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δια της Κεραμέως επιχειρεί να κατοχυρώσει τα αμερικανικά συμφέροντα αλλά και να εφαρμόσει τις επιταγές του παγκόσμιου καπιταλισμού ,εισάγοντας, άκουσον – άκουσον, την εκμάθηση των Αγγλικών στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. Αιδώς Αργείοι φωνάζει και δικαίως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ελισάβετ Σκούφα η οποία τόλμησε, μόνη αυτή, να αποκαλύψει το σκάνδαλο στην Βουλή των Ελλήνων. Ακούς εκεί τα πιτσιρίκια να μαθαίνουν αγγλικά στα νηπιαγωγεία.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλήθεια η κυρία Σκούφα, περισσότερο γνωστή ως Μπέτυ Σκούφα  στις παρέες της, είναι εκπαιδευτικός και άρα νομιμοποιείται , έτσι νομίζει, να έχει άποψη και μάλιστα σφαιρική και φιλοσοφημένη  επί ζητημάτων εκπαίδευσης. Σε κάποιον παρελθόντα αιώνα σίγουρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας προφανώς τα προσόντα της και τις προοδευτικές απόψεις της, κυρίως δε την σύγχρονη κουλτούρα της την ανέδειξε σε βουλευτή. Έτσι δικαιολόγησε για άλλη μία φορά το γνωστό σύνθημα – κλισέ «Η αριστερά της προόδου».

Ναι αν ζούσαμε στο ενδιάμεσο του 15ου προς τον 16ο αιώνα. Από τότε η ανθρωπότητα (ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για την κυρία Σκούφα) προχώρησε. Δύσκολα μεν, με κόπο και αίμα αλλά προχώρησε. Για να μπορεί η κυρία Ελισάβετ – Μπέτυ Σκουφά , βουλευτής της Αριστεράς και της Προόδου (αν είναι δυνατόν) , να αραδιάζει τις ανοησίες της με στομφώδες ύφος εκατό Καρδιναλίων. Και εμείς υπομονετικά να την ακούμε. Δεν μας λυπούνται πλέον ούτε οι θεοί και ο Μάρξ δεν ξυπνά με τίποτε από τον βαθύ του ύπνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης