Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη απάντησε σε όλους εκείνους που λένε  ότι το αρμόδιο υπουργείο  κλείνει κάποιες φορές τα μάτια σε συγκεκριμένες ομάδες ή συλλογικότητες »,τονίζοντας  πως «είναι αστείο να ακούγεται ότι η πολιτική ηγεσία τα κάνει πλακάκια με κακοποιούς ή άλλους. Αυτό είναι ένα αστείο επιχείρημα και το να φοβίζει κάποιος την κοινωνία με επιπλέον του πραγματικού, θέλει να βάλει φόβο στην ψυχή του ανθρώπου, γιατί μόνο ο φοβισμένος πολίτης μπορεί να χειραγωγηθεί και αυτό εμείς δεν θα το επιτρέψουμε».

Η κυρία  Γεροβασίλη έδωσε και στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι διαρρήξεις μειώθηκαν κατά 18% το 2018, αφού το 2017 είχαμε 8.437 και το 2018 είχαμε 6.911 τέτοιου είδους περιστατικά, ενώ οι κλοπές από 4.500 μειώθηκαν το 2018 σε 3.000. Σε πτώση είναι και οι κλοπές τροχοφόρων αλλά και οι ληστείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα, όμως δείχνουν τάση ότι μειώθηκαν » τόνισε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η οποία περιέγραψε  επίσης μια διαφορετική εικόνα το τελευταίο διάστημα γύρω από το οικονομικό πανεπιστήμιο  και το κέντρο της πρωτεύουσας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης