ΠΚ

Έγινε υπουργός. Έγινε σινεμά και πρωταγωνιστής σε μία πολύ μέτρια έως κακή ταινία. Έγινε θέμα με τη σύζυγό του αιωρούμενη από τα στιβαρά του μπράτσα σε φόντο γαριδομακαρονάδας. Έγινε και αρχηγός κόμματος που εξελέγη στη Βουλή. Έκανε έναν καλό γάμο με μία πλούσια κυρία της ελληνικής επιχειρηματικής ελίτ. Απόκτησε έτσι και εξοχικό με πισίνα. Ανάγκασε την κοινή γνώμη της χώρας του να ασχοληθεί μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενέργειές του, ως υπουργού Οικονομικών, καταδικάστηκαν από την ίδια την πραγματικότητα, κατακρίθηκαν από τους ίδιους τους συντρόφους του και οδήγησαν στον εξοστρακισμό του ίδιου από το κόμμα του. Δεν ήταν μόνον ένας κακός υπουργός. Ήταν ένας επικίνδυνος κυβερνητικός παράγοντας.  

Όταν ξεχάστηκε από θεούς και ανθρώπους, σκέφτηκε να εκθέσει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα προκειμένου να διασφαλίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας. Τα κατάφερε και πάλι. Πρότεινε τη γυναίκα ως υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Χωρίς να την ενημερώσει. Χωρίς να τη ρωτήσει. Η Μάγδα Φύσσα τον ευχαρίστησε και βεβαίως αρνήθηκε να διαδραματίσει έναν τέτοιο ρόλο. Του εξήγησε με εκείνη την ευγένεια που αποδομεί συθέμελα πως άλλες είναι οι προτεραιότητές της.

Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Ασφαλώς το σπίτι του. Προφανώς και όλοι όσοι τον ψήφισαν. Εκείνοι οι πολίτες οι οποίοι διά της ψήφου τους επιβράβευσαν το κακομαθημένο αστόπαιδο που από νεαρός έμαθε να αγνοεί τους πάντες και να ερωτεύεται μόνον τον εαυτό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης για άλλη μία φορά υπερέβη ακόμη και τον ίδιο. Απέδειξε πως είναι ικανός να χρησιμοποιήσει τους πάντες, τα πάντα, ακόμη και τα ιερά και τα όσια, προκειμένου να εξασφαλίσει την προσωπική προβολή του. Δεν είναι καν επικίνδυνος. Είναι περισσότερο φαιδρός από Νάρκισσος.   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης