Από θαύμα ζουν οι αστυνομικοί στην είσοδο της Βουλής έπειτα από την τρελή πορεία Ι.Χ… χωρίς σπασμένα φρένα, που εισέβαλε στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.

Ο οδηγός του διέσχισε όλο το κομμάτι μπροστά από τη Βουλή και κατέληξε στο τέρμα που οδηγεί στον εθνικό κήπο. Εκεί εγκλωβίστηκε και συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι ασκήσεις που είχαν κάνει πριν από 20 μέρες οι άνδρες της φρουράς για το ενδεχόμενο εισβολέα στον ναό της Δημοκρατίας αποδείχθηκαν σωτήριες.

«Βαρέλια ολόκληρα πρέπει να είχε πιει ο οδηγός του αυτοκινήτου» είπε λίγο μετά το συμβάν ανώτατο στέλεχος της αστυνομίας της Βουλής.

Τον 59χρονο οδηγό καταδίωκαν οι αστυνομικοί από το Αιγάλεω και έξω από τη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας έκανε αναστροφή, πήρε… σβάρνα την μπάρα, η οποία ευτυχώς λύγισε, και μπήκε με ταχύτητα στον χώρο. Εκεί άρχισε ακόμη μία τρελή πορεία μέχρι την άλλη άκρη της Βουλής. Σε τρία λεπτά είχε φτάσει στη Βουλή και ο Φρούραρχος κι όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Η μυρωδιά του αλκοόλ που έβγαινε μαζί με τα ακαταλαβίστικα λόγια του οδηγού έδωσε στους υπευθύνους την εντύπωση ότι δύσκολα θα βρουν άκρη με τον 59χρονο. Το 2014 ο ίδιος πάλι πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, μόνο που τότε είχε κάτι λιγότερο από 1,30 σε ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης