ΠΚ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κατσαφάδος, υιός του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του. Από ένα πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού KONTRA εκστόμισε το φοβερό «κανένας μετανάστης ως τώρα δεν πνίγηκε ηθελημένα». Το επανέλαβε μάλιστα για να το εμπεδώσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κατσαφάδος είναι από εκείνους τους ανθρώπους που διαθέτουν υψηλότατο IQ και που ξέρουν πώς κάποιοι πνίγονται ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ιδίως όταν είναι μετανάστες και η λέμβος τους ανατρέπεται. Είναι δε από εκείνους τους σκεπτόμενους πολιτικούς που ξέρουν πως το push back , ο εξαναγκασμός (τίνι τρόπω άραγε;) των μεταναστών να επιστρέψουν από εκεί που έφυγαν (δηλαδή στις ακτές της Τουρκίας) είναι επιβεβλημένος διότι «το χρωστάμε στους πολίτες αυτής της χώρας». Αυτά είπε ο κ. Κατσαφάδος.

Εγώ δεν θέλω να μου χρωστά κάτι ο κ. Κατσαφάδος. Επιθυμώ όμως να μου εξηγήσει πώς μπορεί κάποιος να αναγκάσει μία φουσκωτή λέμβο γεμάτη ανθρώπους να επιστρέψει πίσω από εκεί που ξεκίνησε χωρίς τη θέληση τους. Αυτό γίνεται είτε απειλώντας τους με όπλα, είτε πυροβολώντας τους, είτε ανατρέποντας την λέμβο, είτε σύροντας την λέμβο, οπότε οι επιβαίνοντες προφανώς θα πέσουν στην θάλασσα.

Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τον βουλευτή της ΝΔ από το βήμα της Βουλής να μας εξηγεί με λεπτομέρειες πώς θα καταφέρει ένα push back των μεταναστών στη Λέσβο. Επίσης να μας εξηγεί πώς θα δικαιολογήσει την απώλεια ζωών, πολλών ανθρώπινων ζωών ,στα ανοιχτά του νησιού ως άμεση συνέπεια του επιχειρούμενου push back.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα προφανώς δεν έγκειται σε όλα τα παραπάνω αλλά στο γεγονός πως κάποιοι πολίτες ψήφισαν ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ τον κ. Κατσαφάδο για να είναι μέλος του Κοινοβουλίου!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης