Το «σύστημα Μαρινάκη» στήνει συμμαχίες, διότι, ως γνωστόν, από τη μία ισχύει το «Ο φόβος φυλάει τα έρημα» και από την άλλη το «Ανάγκα και θεοί πείθονται». Ο μεν εφοπλιστής- εκδότης επιχειρεί να φιλοδωρήσει έστω και τα αντίπαλα εκδοτικά συμφέροντα με διαφημίσεις του Ολυμπιακού (βλέπε «Real της Κυριακής») για να απολαμβάνει τη στήριξή τους ή στη χειρότερη την ανοχή τους. Οι δε εκδότες (εκδότης) μέσα στην αναποδιά των καιρών, που δεν είναι ούτε μενετοί ούτε και οι ισολογισμοί αναμένονται ελπιδοφόροι, ανοίγουν τις πόρτες τους (και εκτίθενται) για να κλείσουν τις «μαύρες τρύπες».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φυλάει τα νώτα του και δεν στέλνει διαφήμιση του Ολυμπιακού στο «Βήμα» φερ’ ειπείν για να μην εκτεθεί (κοίτα να δεις τώρα), αλλά στέλνει την ολοσέλιδη καταχώρηση στη δικών του συμφερόντων «Ελευθερία του Τύπου». Άντε να καταλάβεις λογική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν αναμονή του πορίσματος της εισαγγελέως Τζίβα για την υπόθεση NOOR1 ο εφοπλιστής – εκδότης ασπάζεται το δόγμα (προσφιλές στους Νεοέλληνες) «Μάζευε κι ας είν’ και ρώγες», διότι η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις, οδυνηρές εκπλήξεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης