ΠΚ

Της αρέσουν οι γάτες, που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό στοιχείο, αρκεί να μη λειτουργεί εμμονικά. Έχει αδυναμία στην αποκαλούμενη και Notorius RBG, επί το επιστημονικότερο Ruth Bader Ginsburg, μία εκ της «Ομάδας των Τεσσάρων» της Αμερικανικής Ανώτατης Δικαιοσύνης ή αλλιώς των Τεσσάρων Γυναικών Σωματοφυλάκων του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θρυλικές μορφές Ruth Bader Ginsburg, Sonia Sotomayor, Elena Kagan, Sandra Day O’Connor προκάλεσαν την ανατροπή με την τοποθέτησή τους στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, κονκλάβιο και φρούριο ανδροκρατούμενο. Έπεσε και αυτό το κάστρο. Τη Ruth Bader Ginburg τοποθέτησε ο Μπιλ Κλίντον, καλή του ώρα, ο οποίος τελικά έκανε πολλά πράγματα που τα ανακαλύπτουμε σταδιακά.

Πολύ σωστά λοιπόν η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου έχει τοποθετήσει την πασίγνωστη μολυβοθήκη Notorius RBG στο γραφείο της και πολύ σωστά επέλεξε τα ομώνυμα σκουλαρίκια.

Διά του λόγου το αληθές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελπίζω να μην ξεχάσει προηγούμενες αποφάσεις της περί εκτροπής ποταμών, αποφάσεις που σταμάτησαν τα φαραωνικά και καταστροφικά για το περιβάλλον σχέδια, όπως της εκτροπής του Αχελώου που επανέρχεται (ευνουχισμένο) ως project από την ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ελπίζω να μην αλλάξει την προσέγγισή της ως προς τις πολιτικές ελευθερίες, το δικαίωμα των προσφυγόπουλων στο σχολείο και το δικαίωμα των παιδιών που μετέχουν της ελληνικής παιδείας να αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια.

Ελπίζω να μην αλλάξει ούτε ένα ιώτα στον τρόπο συμπεριφοράς της και να εξακολουθήσει να είναι ένας κανονικός άνθρωπος. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης