Τις ψησταριές φαίνεται πως προτίμησαν οι υπουργοί σήμερα, Τσικνοπέμπτη, από το να έρθουν στη Βουλή για να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις. Έτσι, από τις 11 προγραμματισμένες απαντήθηκε μόνο μία από τον υφυπουργό Εργασίας Αναστάσιο Πετρόπουλο, σχετικά με τα προβλήματα στα εκκαθαριστικά.

«Το έχουμε θέσει το θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων, τώρα πρέπει να το δει και η κυβέρνηση γιατί το να επικαλείται ένας υπουργός φόρτο εργασίας και να μην έρχεται στο Κοινοβούλιο δεν είναι δικαιολογία» πρόσθεσε ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τυχερός της ημέρας Νότης Μηταράκης (σ.σ.: στη δική του ερώτηση απάντησε ο υφυπουργός) ζήτησε να δίνεται περισσότερος χρόνος στους βουλευτές να μιλάνε στην Ολομέλεια από τη στιγμή που οι υπουργοί δεν έρχονται να απαντήσουν. Κοινώς να τους ξεμπροστιάζουν σε ένα πεντάλεπτο.

Κατά τα άλλα, το τσίκνισμα ξεκίνησε και οι… μασκαράδες βγήκαν στους δρόμους.

«Δεν κόπηκαν οι συντάξεις χηρείας, ούτε έγιναν περικοπές σε συντάξεις. Απεναντίας, 620.000 άνθρωποι είδαν αυξήσεις. Τα λάθη που έγιναν οφείλονται στην πολυπλοκότητα του συστήματος και μόλις διορθωθούν, όλοι θα δουν τι αυξήσεις πήραν κι όχι μειώσεις που ισχυρίζεται η Νέα Δημοκρατία» είπε ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης