Δ.Κ.

Την ημέρα της γιορτής του ήξερε ότι θα είναι στο πολιτικό του γραφείο και θα σηκώνει τηλέφωνα για να απαντάει σε όποιον μιλάει ελληνικά και όχι μόνο για να τον ευχαριστήσει. Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος χαιρέτισε τους συναδέλφους της Εξεταστικής Επιτροπής για τη συνεργασία και την ανεκτικότητά τους στο πρόσωπό του και μετά με το γνωστό, δικό του θεατρικό τρόπο άρχισε να πλέκει το εγκώμιο σε όσους του έρχονταν στο μυαλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρε καψερέ, Γεωργαντά! » είπε με στόμφο στον συνάδελφό του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Γεωργαντά,πατώντας στην παρουσίαση του πορίσματος που έκανε ο τελευταίος για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Θα μείνει στην ιστορία επεσήμανε ο κ Γεωργαντάς για το πόρισμα της πλειοψηφίας ,ειρωνικά το είπε. Στην αρχή τον είχα πάρει με κακό μάτι γιατί φώναζε πολύ σαν και μένα μετά τον συνήθισα και τον συμπάθησα για αυτό του λέω: Βρε καψερέ, κάποια ώρα θα την πάθεις και συ όπως οι άλλοι που έλεγαν ότι είναι αριθμοί τηλεφώνων και όχι αριθμοί καταθέσεων και θα γελάνε στο Κιλκίς. Αυτοί λέγανε ότι είναι αριθμοί τηλεφώνου και γέλαγαν ,ήταν λέει του Άρη Σπηλιωτόπουλου το τηλέφωνο ,τώρα κάνουν πως δεν τον ξέρουν τον Παπαντωνίου ,μα η κυρία Γεννηματά δεν ήξερε πως ο άντρας της ήταν αργόμισθος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, πως ήταν πεντακάθαρος ο κ Σημίτης αλλά χωρίς να έχει πληρώσει τα νοσήλεια για τη Δάφνη, για να δούμε λογαριασμούς ,το πόρισμα των εισαγγελέων».

Κάπου εδώ πήγε να «αγκαλιάσει» με προστασία ο Αχαιός Βουλευτής και τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο λέγοντας «πως θα ήταν άδικο κάποιος να πει πως έχουν φτιάξει ακίνητα στην Αμερική ή τη Σιγκαπούρη ή σε άλλη χώρα και πως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν τα έκανε όλα σωστά και που δεν λείπε φράγκο κι ότι όλα έγιναν τέλεια». Τι εννοούσε ο ….ποιητής; Την Πέμπτη θα μάθουμε όταν τον πάρει ο Επίτροπος να του ευχηθεί τα χρόνια πολλά για τη γιορτή του. Ο Νίκος Νικολόπουλος τα είπε αυτά με αφορμή τη συζήτηση του πορίσματος για το ΚΕΕΛΠΝΟ και εν όψει της απουσίας από την τελευταία συνάντηση σε αυτή λόγω φιέστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης