Π.Κ.

Το εμπεδώσαμε για τα καλά. Ο τηλεοπτικός παραγωγός του «Survivor», ο Atzun, ο οποίος κατοικοεδρεύει στο Νέο Φάληρο και έχει καταλάβει τους ορόφους του «Μεγάρου Αλαφούζου», συνομιλητής των ισχυρών και με μεγάλη επιρροή, αυτό, ναι, το χαμογελαστό παιδί, κρύβεται πίσω από τις εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Την αλήθεια αυτή, όσο πικρή κι αν είναι, την εξομολογήθηκε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών. Κατά τεκμήριο αυτός ξέρει. Ή καλύτερα θα έπρεπε να ξέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Atzun, λοιπόν, έπιασε τον Ερντογάν και του είπε «Tayip bey, κοίταξε να δεις, Παπαχελάς και ξερό ψωμί, διότι τα συμφέροντα της Τουρκίας αρχίζουν και τελειώνουν στον στίβο του Survivor όπου κτίζεται το πολιτικό μέλλον των δύο χωρών. Ο ”Ντάνος” θα βάλει για βουλευτής, η Νάργες θα είναι υπουργός Πολιτισμού στην πρώτη κυβέρνηση Άδ. Γεωργιάδη (όποτε κι αν σχηματιστεί). Αυτός δε ο ”μπουλούκος”, πώς τον λένε να δεις, μπορεί και να ανελιχθεί σε κάποια θεσούλα της προκοπής, ή Γενικός Γραμματέας ή ράπερ. Λοιπόν, yok συνέντευξη στο ΑΠΕ. Θα τη δώσεις στον ”Alexis” και όσα πάρει ο Χάρος», ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει βγει παγανιά στη διπλωματική πιάτσα της Ζαλοκώστα γωνία με Βουκουρεστίου στα γνωστά καφενεία.

Ο Tayip τον κοίταξε σιωπηλός και έγνευσε καταφατικά. «Aferim» του είπε μονολεκτικά και άδειασε το ποτηράκι με το τσάι του. Ο Atzun όλος χαρά σήκωσε το κινητό του και πάτησε τα πλήκτρα. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Μαυρίδης από το Nomads. «Στα έλεγα και δεν με πίστεψες. Μόνον ο Τανιμανίδης καταλαβαίνει. Είσαι αγύριστο ποντιακό κεφάλι. Τον Σάκη θα τον κάνω πρωθυπουργό, θα δεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης