Η ενιαία κάρτα απεριόριστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μεταφοράς είναι στα 30 ευρώ το μήνα. Μια τιμολογιακή πολιτική που έγινε αποδεκτή με ανακούφιση από τους επιβάτες που χρησιμοποιούν το πιο άνετο, σίγουρο αλλά και πιο ακριβό μέσο μετακίνησης, το οποίο δεν είναι άλλο από το Μετρό.

«Τι γίνεται όμως με τους επιβάτες που χρησιμοποιούν λεωφορεία και τρόλεϊ αλλά όχι το Μετρό;» διερωτάται ο ανεξάρτητος Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος έγινε δέκτης πολλών παραπόνων από τους συμπολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στις υπόγειες διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους πρέπει τώρα για τις ίδιες μετακινήσεις τους να πληρώσουν 30 ευρώ αντί των 20 ευρώ που πλήρωναν μέχρι χθες για αυτές τις διαδρομές με τρόλεϊ και λεωφορεία.

«Σκοπεύετε να επαναφέρεται την κάρτα απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία και τρόλεϊ  – ώστε να μην υποβάλλετε τους επιβάτες που δεν χρησιμοποιούν το μετρό σε αυτή την παράλογη και υπερβολική αύξηση του κόστους μετακίνησής τους;» ρωτάει ο Βασίλης Οικονόμου τον Υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Ωχ, πάλι στα δύσκολα ο Χρυσοχοϊδης….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης