Μετά από αρκετά χρόνια, ο πρώην υπουργός Οικονομικών επί Σημίτη, Γιάννος Παπαντωνίου, φαίνεται τελικά πως πούλησε το εξοχικό του σπίτι στη Σύρο και κουνάει μαντήλι στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Cyclades24.gr πρόκειται για κάποιον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία οποίος άρπαξε την ευκαιρία και αγόρασε την «χλιδάτη» κατοικία, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Σύρου και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής, όπως, μεταξύ άλλων, τον Φρανσουά Ολάντ. Η συνολική επιφάνεια μαζί με το οικόπεδο είναι 9.575 τ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην Υπουργός το 2002 είχε αγοράσει το οικόπεδο και τρία χρόνια αργότερα είχε χτίσει την ανωτέρω βίλα, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς, η τιμή πώλησης έφτασε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζεύγος Παπαντωνίου καταδικάστηκε το Νοέμβριο του 2015 σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως, και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ ο καθένας για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» το 2009. 

Διαβάστε επίσης:

O Γιάννος βγάζει στο σφυρί τη βίλα του, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, 12:04

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης