Η Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία δείχνει διατεθειμένη να μην αφήσει να περάσει έτσι η επίθεση που δέχθηκε χθες στην Ολομέλεια από το Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδα Γρηγοράκο. Με επιστολή της στον κ Βούτης ζητάει να επιληφθεί του θέματος περί αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς του συναδέλφου της.

«Ενοχλημένος-κατά δήλωσή του- από την ,εντός αιθούσης ,φασαρία την ώρα που μιλούσε ο κ.Σκανδαλίδης,γύρισε προς το μέρος μου φωνάζοντάς μου με σκαιότατο τρόπο ‘’σκάσε ρε τσόκαρο’’. Στην έντονη αντίδρασή μου ,η οποία συνοδεύτηκε από τη φράση ‘’θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον τρόπο που μιλάς’’συνέχισε να ασχημονεί χειρονομώντας προς το μέρος μου και επιδεικνύοντας μια συμπεριφορά με έντονα σεξιστικά στοιχεία. Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε,και τις αποδοκιμασίες πολλών συναδέλφων ,δήλωσε πως ανακαλεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δήλωση που αποδείχθηκε άκρως υποκριτική αφού λίγο αργότερα, με διαρροές προς δημοσιογράφους έδωσε συνέχεια στο θέμα παρουσιάζοντας μάλιστα υποτιθέμενο μεταξύ μας διάλογο,ο οποίος ουδέποτε διημείφθη. Το μόνο δεδομένο ,το οποίο και ο ίδιος παραδέχεται ,είναι η αρχική, απαράδεκτη φράση του», αναφέρει η Αννέτα Καββαδία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης