ΠΚ

Ο αστικός μύθος θέλει τον ναύαρχο  Wilhelm Franz Canaris, αρχηγό της αντικατασκοπείας στρατού επί ναζιστικού καθεστώτος, να έχει δηλώσει τα εξής: «Δύο είναι οι χώρες όπου η δουλειά μας γίνεται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Είναι η Ιαπωνία γιατί είναι μία χώρα όπου δεν μιλάει κανένας. Άρα είναι πολύ δύσκολο να συλλέξει κανείς πληροφορίες. Είναι και η Ελλάδα διότι  είναι μία χώρα όπου εκεί μιλούν οι πάντες και συνεχώς. Άρα αυτά που λένε δεν είναι καθόλου αξιόπιστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας μόλις αντελήφθη αυτό που οι πάντες γνώριζαν από την Κρυπτεία έως και σήμερα. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Κάποιοι συνάδελφοί του στο παρελθόν το είχαν αντιληφθεί μεν αλλά δεν το δημοσιοποιούσαν δε. Κακώς. Κάκιστα.

Είναι ωστόσο ατυχής η συγκυρία. Βρισκόμαστε σε μία οξεία φάση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις όπου ακόμη και οι κατάσκοποι –αντικατάσκοποι  καλούνται να κερδίσουν επάξια και εντίμως  το ψωμί τους, δηλαδή τον μισθό τους. Ούτε αυτό καν. Το μόνον που τους έμαθαν καλά σε αυτήν την χώρα ήταν να ρουφιανεύουν  τους πολίτες και να καταδίδουν τους Κομμουνιστές.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης