Δ.Κ

«Η Μακεδονία είναι ελληνική και έχει πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Η Μακεδονία είναι ελληνική κι έχει πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Το ακούσατε καλά ,κύριε Ζάεφ;» ήταν το αυστηρό μήνυμα που έστειλε Σάββατο πρωί στον Ζόραν Ζάεφ ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς , καλώντας τον μάλιστα και στην εκπομπή του παρ’ ότι –όπως διευκρίνισε- του είναι ανεπιθύμητος. Ο Γιώργος Αυτιάς του ’δωσε να καταλάβει, αφού τη στιμγή του μηνύματος κοίταζε κατάματα, και με αυστηρό ύφος που δεν χώραγε αστεία, την κάμερα και τα ’πε σταράτα. Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Αδώνιδος Γεωργιάδη που τον καμάρωνε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προηγουμένως είχε πλέξει και το εγκώμιο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά για την σοβαρή και αξιέπαινη αντιπολίτευση που κάνει και για την οποία σίγουρα –κατέληξε –θα επιβραβευτεί.

Και όσοι κακεντρεχείς ανατρέξουν στο Σταμάτη Μαλέλη ,το γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και την επαγγελματική σχέση που έχει με το Σκάι,να πούμε ότι εμείς τέτοιους συνειρμούς από τη στήλη μας δεν μπορούμε να τους κάνουμε.

Ο Σταμάτης Μαλέλης ως καλός επαγγελματίας πάντα έλεγε στο κοντρόλ της τηλεόρασης: «Σκοτώστε κάποιους δημοσιογράφους και μετά φέρτε τους να τους απολύσω!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αστεία το΄΄λεγε; Να τα πήρε-λέτε- τις μετρητοίς ο Γιώργος Αυτιάς;
Ο Ζάεφ ακούει; Βλέπει Αυτιά;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης