ΠΚ 

Έντονο προβληματισμό, ανησυχία και πολλά ερωτήματα προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και δείχνει άνδρα των ΜΑΤ να σπάει με την ασπίδα του βιτρίνα καταστήματος στα Εξάρχεια κραυγάζοντας «είμαι τρελός». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το περιστατικό που καταγράφηκε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια. Από τα τζάμια της κατεστραμμένης τζαμαρίας, τραυματίστηκε μία κοπέλα, η οποία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Για πολλές ώρες, το Αρχηγείο της Αστυνομίας δήλωνε άγνοια για το περιστατικό, παρά το γεγονός ότι η τραυματισμένη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αφού πρώτα είχε καταφθάσει στον χώρο του περιστατικού μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ. Με λίγα λόγια, υπήρξαν αναφορές, μαρτυρίες και τηλεφωνικές συνδιαλέξεις. 

Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου αστυνομικού, πέρα από απαράδεκτη, είναι και προβληματική ως προς τη συνολική εικόνα των μονάδων πρώτης γραμμής της ΕΛ.ΑΣ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς είναι δυνατόν να δικαιολογηθεί μία συμπεριφορά εκτός ορίων, όπου ένας μάχιμος άνδρας των ΜΑΤ, ουρλιάζοντας «είμαι τρελός», σπάει μία βιτρίνα καταστήματος με την ασπίδα του; Μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταγραφεί επίσημες αντιδράσεις από τη φυσική και πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης