Κύκλοι του περιβάλλοντος του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ανέφεραν αργά το βράδυ της Κυριακής, ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ο Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής των ΑΝΕΛ διαχειρίστηκε ορισμένα ζητήματα.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν, ότι την στιγμή κατά την οποία υπάρχει μία εξαιρετική εξέλιξη σε σχέση με τον εκσυγχρονισμό των F-16, όπου βρέθηκε λύση για την αποπληρωμή του προγράμματος αναβάθμισης, εντός δημοσιονομικών δυνατοτήτων, ο τρόπος με τον οποίο ο Δ. Καμμένος κινείται σε επίπεδο τηλεοπτικής επικοινωνίας δεν είναι αυτός που αρμόζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα, την δυσαρέσκεια του για το ίδιο περιστατικό (χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον βουλευτή) είχε εκφράσει, μέσω ανάρτησής του στο twitter και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».

Τελευταίο περιστατικό, που προκάλεσε και την δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης