Κορυφαίοι εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου συνέφαγαν προσφάτως «στο ίδιο τραπέζι». Όχι μη πάει το μυαλό σας σε κάποιο «μυστικό δείπνο» που θα τροφοδοτούσε σενάρια διαπλοκής. Έχουμε άλλωστε χορτάσει από αυτά.

Η συνάντηση έγινε στο φως της δημοσιότητας, στο επίσημο δείπνο του Interel Global Partnership EMEA Summit, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το Interel Global Partnership (IGP), είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο ανεξαρτήτων εταιρειών public affairs, με παρουσία σε εβδομήντα χώρες. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Rollerdeck Associates, η οποία και οργάνωσε τη φιλοξενία του φετινού EMEA Summit στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συζητήσεις στο δείπνο υπήρξαν άκρως ενδιαφέρουσες και μάλιστα σε χρόνο που η ελληνική πολιτική πραγματικότητα εξακολουθεί να ταλανίζεται από υποθέσεις αναφορικά με τις σχέσεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός για τις μεγάλες θεσμικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναδείχθηκε η αυξανόμενη σημασία των public affairs για τον εμπλουτισμό της διαδικασίας λήψης αποφάσεων, τη διαφανή και σύμφωνη με το νόμο αντιπροσώπευση των επιχειρηματικών θέσεων και σε τελική ανάλυση την ποιότητα της δημοκρατίας.

Για να δούμε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης