Σε τεταμένο κλίμα, εν μέσω αντεγκλήσεων και πρωτοφανών χαρακτηρισμών, πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Πέμπτης, συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, με αφορμή το πόρισμα των Επιθεωρητών Υγείας για τις «αμαρτολές» ενημερωτικές καμπάνιες που υλοποίησε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι συνεχείς παρεμβολές μερίδας των παριστάμενων δημοσιογράφων την ώρα της εισήγησης του Ανδρέα Ξάνθου, προκάλεσαν την έκρηξη του Παύλου Πολάκη, ο οποίος, σε έντονο ύφος, έχοντας απολέσει την ψυχραιμία του, κάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου να μην διακόπτουν τον υπουργό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μη μας δείρετε κιόλας», σχολίασε μία δημοσιογράφος, με τον αναπληρωτή υπουργό να την… καθησυχάζει, αναφέροντας ότι δεν σκοπεύει να χειροδικήσει. 

Ωστόσο, τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο όταν δημοσιογράφος διέκοψε εκ νέου τον υπουργό, προκειμένου να τον καλέσει να «μαζέψει τον σκύλο», Παύλο Πολάκη.

«Τα μαντρόσκυλα τα οποία έχει εξαπολύσει η διαπλοκή για να μπλοκάρει αυτό που γίνεται δεν μας σταματάνε. Το κατάλαβες;», τόνισε ο πρώην δήμαρχος Σφακίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ είμαι ράτσας», απάντησε ο δημοσιογράφος, θεωρώντας ότι η φράση του αναπληρωτή υπουργού αναφερόταν σε αυτόν.

«Ούτε πεκινουά δεν είσαι», απάντησε ο κ. Πολάκης.

Το βίντεο από την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου μιλά από μόνο του…

Το περιστατικό σχολίασε αργά το απόγευμα ο κ. Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης