Της κακομοίρας γίνεται ανάμεσα στο αρμόδιο Υπουργείο και τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τα χρήματα του ΕΣΠΑ και την αξιοποίησή τους. Η επίκληση των κονδυλίων από την πλευρά της Κουμουνδούρου στις προγραμματικές δηλώσεις άναψε φωτιές στην κυβέρνηση που βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ να θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απάντησε στις βολές που δέχθηκε από το υπεύθυνο του Τομέα Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι καιρός να συντονίσουν τα κομπιουτεράκια τους. Δεν μπορεί άλλα να λέει η ηγεσία κι άλλα να υπολογίζουν τα στελέχη τους και αναφέρομαι στα κεφάλαια που προέρχονται από το ΤΧΣ και το ΕΣΠΑ ,τα οποία σύμφωνα με τους πρώτους ανέρχονται στα 9 δις Ευρώ και σύμφωνα με τους δεύτερους στα 11,5 Ευρώ» επισημαίνει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προσκαλεί τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσέλθουν στο Υπ. Ανάπτυξης ώστε η κάθε πλευρά να μιλήσει με έργα και κοστολογήσεις για να διαπιστωθεί ποιος υπόσχεται και ποιος λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης