Τάπα κάτω από το καλάθι έφαγε για μία ακόμη φορά ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που βιάστηκε να θεωρήσει πως το ντεκόρ στη συνέντευξη Μητσοτάκη προς το Cnn greece ήταν από το γραφείο του ή από το σπίτι του. 

Τον έκραξε τον Μητσοτάκη ο Κώστας Βαξεβάνης καταγγέλλοντας εμμέσως την αγραμματοσύνη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι χρησιμοποιεί τα βιβλία για ντεκόρ. Να που ο διαβολάκος που κατοικοεδρεύει στις λεπτομέρειες έκανε και πάλι το θαύμα του και ο χώρος της συνέντευξης ήταν σε γνωστό βιβλιοπωλείο της Αθήνας επί των οδών Σκουφά και Γριβαίων και όχι στην κατοικία Μητσοτάκη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως είθισται στα βιβλιοπωλεία μοστράρονται οι νέες εκδόσεις επιδεικνύοντας το εξώφυλλο μπας και ξεστραβωθεί κανένας πελάτης και το αγοράσει (λέμε τώρα) ώστε να αυξηθεί το ποσοστό των Ελλήνων που διαβάζουν. Ο Κώστας Βαξεβάνης που έκανε και χιούμορ επικαλούμενος τον Βολταίρο που συνδυάζεται με μία από τις κτήσεις εξωτερικού της συζύγου Μητσοτάκη, κυρίας Γκραμπόφσκι, «ταπώθηκε» από την βιασύνη του αλλά κυρίως από την ελλιπή πληροφόρηση του για το τι ακριβώς συμβαίνει στα βιβλιοπωλεία.

Του υπενθυμίζουμε πως κάποτε Αριστερός σήμαινε βιβλιοφάγος αλλά, όπως αποδεικνύεται, ακόμη και αυτόν τον κανόνα συνέθλιψε η μόδα της αγραμματοσύνης. Δεν γνωρίζουμε αν ο κύριος Μητσοτάκης είναι τακτικός πελάτης των βιβλιοπωλείων, αυτό που κατανοούμε είναι ότι ο κύριος Βαξεβάνης δεν είναι. 

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης