ΠΚ

Το επιτελικόν Κράτος (με κεφαλαίο) μετά την καταστροφική (Βρουτσιάδα), τουτέστιν βρήκαμε μερικά εκατομμύρια για φάγωμα ας κάνουμε και μία τηλεκατάρτιση, ας είναι καλά ο Covid-19, υπέπεσε και σε νέο ολίσθημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω προφανώς αισθήματος ατιμωρησίας και γενικώς «είμαστε κυβέρνηση κάνουμε ό,τι θέλουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε και άμα λάχει πάμε και σε εκλογές», κάποιος υπάλληλος (της κακιάς ώρας) στη Γραμματεία Τύπου (δεν σώζεται με τίποτε αυτό το μαγαζί) μπέρδεψε την κανονική του δουλειά με την αργομισθία του. Έτσι ανάρτησε δημοσίευμα για τον Μαστοράκη εμπλέκοντας τον Ρουβά και όλα αυτά στον επίσημο λογαριασμό του Twitter της Γενικής Γραμματείας Τύπου.

Το κατάλαβαν (κάποια στιγμή) και προέβησαν στην απαιτούμενη διορθωτική κίνηση, αλλά για πολλοστή φορά το «επιτελικό Κράτος» έγινε σκόνη μπροστά στην επιπολαιότητα των άσχετων «επιτελικών» «στελεχών» που δεν ξέρουν την τύφλα τους. «Τα μεταξωτά βρακάκια θέλουν και μεταξωτούς ποπούς», σύντροφοι της Δεξιάς όχθης.

Δείτε την ανάρτηση για να αντιληφθείτε και τον κύκλο των ενδιαφερόντων των υπαλλήλων της κρατικής αυτής (και επιτελικής) Υπηρεσίας. Αυτό τους μάρανε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης