ΠΚ

Η αυτοκινητοπομπή του γνωστού επιχειρηματία ξεκίνησε από τον Πειραιά για την Αθήνα μέσω της λεωφόρου Συγγρού και Καλλιρρόης. Οι άνδρες ασφαλείας του επιχειρηματία με τις μηχανές του προπορεύονταν. Όπως ενεργεί και η φρουρά του προέδρου των ΗΠΑ με την υπηρεσία Secret Service, οι μοτοσικλετιστές έκλειναν τους παράπλευρους δρόμους σε κάθε διασταύρωση για να περάσει το αυτοκίνητο του επιχειρηματία με ταχύτητα. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα βεβαίως – βεβαίως αλλά και η νομιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνδρες αυτοί είναι της private security του επιχειρηματία, δεν είναι αστυνομικοί, δεν ανήκουν στην ΕΛΑΣ, δεν είναι της ομάδας ΔΙΑΣ, ούτε είναι εντεταλμένοι να ενεργούν με αυτόν τον τρόπο. Πολύ απλά ο επιχειρηματίας έχει την εντύπωση και συμπεριφέρεται ωσάν οι δρόμοι να του ανήκουν και η χώρα επίσης. Πρόκειται για κραυγαλέα περίπτωση αντιποίησης αρχής. Κατά τους νόμους αυτού του τόπου αυτή η αντιποίηση τιμωρείται. Τιμωρείται και η βάναυση κακοποίηση του status quo της κοινωνικής συμπεριφοράς.

Κανείς δεν τον ψήφισε για πρόεδρο Δημοκρατίας αυτόν τον κύριο, κανείς δεν του έχει δώσει το δικαίωμα να αισθάνεται φεουδάρχης στο καντόνι του. Ούτε η Αττική του ανήκει, ούτε ο δρόμος ,ούτε τα τσιράκια του μπορούν να συμπεριφέρονται σαν τα Καρτέλ στην Κολομβία. Διότι περί αυτού πρόκειται. Ο κύριος αυτός συμπεριφέρεται ως άλλος Τσάπο ή Εσκομπάρ, γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων του νόμους, θεσμούς και πολίτες.

Κύριε Τόσκα μου, καλέ μου άνθρωπε κατά τον Θανάση Βέγγο, μήπως θα έπρεπε (τι λέμε τώρα) να ασχοληθείτε λίγο με το ζήτημα γιατί εσείς γίνεστε ρεζίλι όπως και εμείς όλοι βέβαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης