ΠΚ

Με την κυρία Μονογυιού ασχολούνται τα social media το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Είναι, λένε οι φήμες, βουλευτής. Κάποιοι συμπολίτες μας την ψήφισαν για να εκλεγεί. Δεν γίνεται διαφορετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Μονογυιού ανέβηκε στο βήμα της Βουλής προκειμένου να μιλήσει για τα «Υδατοδρόμια», τα οποία τα μετέτρεψε εξαρχής σε «Υδατοδρομίες». Στη συνέχεια αυτογελοιοποιήθηκε, αφού δεν ήταν σε θέση ούτε να διαβάσει σωστά το κείμενο που της είχαν ετοιμάσει. Σε κάποια στιγμή άρχισε και να συλλαβίζει.

Η ευειδής αυτή κυρία προφανώς δεν δίνει και καμία σημασία σε όλα αυτά. Είναι σίγουρο πως στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες της εκφράζει τη σιγουριά της πως κάποια στιγμή θα γίνει και Υπουργός, άντε Υφυπουργός. Εδώ έγινε ο Μηταράκης, θα μου πείτε, δεν θα γίνει η συλλαβίζουσα βουλευτής από τις Κυκλάδες…

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης, που την συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο (συμπεριέλαβε και άλλα πολλά διαμάντια της ελληνικής πολιτικής σκηνής), ούτε εκείνος ο πολιτικάντης που την πρότεινε. Το πρόβλημα αφορά στους ψηφοφόρους οι οποίοι την επέλεξαν και την έστειλαν στη Βουλή. Προφανώς για να κάνουν πλάκα στα καφενεία των νησιών πίνοντας κανένα ουζάκι τις κρύες ημέρες του χειμώνα. «Τι να φταίει η Βουλή, τι να φταίν΄ οι εκπρόσωποι, έρημοι κι απρόσωποι βρε» λέει το τραγούδι. Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίμε εμείς οι ίδιοι, λέω εγώ. Δική μας η επιλογή, δική μας και η ευθύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης