Κόντρα Πολάκη - ΝΔ για τον διορισμό της Ειρήνης Αγαπηδάκη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 15:10
Κόντρα Πολάκη - ΝΔ για τον διορισμό της Ειρήνης Αγαπηδάκη

Σε επίθεση κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνης Αγαπηδάκη, προχώρησε με ανάρτησή του στο Facebooκ ο Παύλος Πολάκης, ενώ εξαπέλυσε πυρά και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος σε άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη από το 2017 κάνει λόγο για «αγλάισμα της λογοτεχνίας» ρωτά τον κ. Μητσοτάκη «τι διόρισε και που» και απαντάει στον εαυτό του ότι η κ. Αγαπηδάκη, «αυτό το κοριστάκι» - όπως σημειώνει - ανέλαβε συντονιστής για τα προσφυγόπουλα «με αρκετά χιλιάρικα το μήνα».

Η ανάρτηση Πολάκη 

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την Ειρήνη Αγαπηδάκη:

«ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ;;;;;;;;;!!!!!!!!! Ομολογώ πως αυτό το «πόνημα», αυτό το αγλάισμα της λογοτεχνίας, αυτό το κείμενο για Νόμπελ φιλοσοφίας ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ όταν γράφτηκε το 2017 ,άλλα μόνο σήμερα που το είδα να κυκλοφορεί εδώ.

Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα το μήνα, το είχε γράψει τότε για να της πω κάνα γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Οπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό .

Δυο παρατηρήσεις:

από τη «μελέτη» του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαρειά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα,κακοποίηση,στέρηση,ανικανοποίητες επιθυμίες;;;Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινητειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά.

Αλί και τρισαλι στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!!! ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ: ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ;;;; στα γαριδάκια;;;;….(γλυκά στο λέω)».

Κυβερνητικές πηγές: «Ξεπέρασε και τον εαυτό του σε χυδαιότητα»

«Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Ομως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτυμόνας του κ.Τσίπρα, έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους», σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 16:44