Αλλιώς φαίνεται πως μας τα είπε και ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος πήρε το παιχνίδι πάνω του στο θέμα της παραίτησής του, επικαλούμενος κυρίως επαγγελματικούς λόγους.

Στο παρασκήνιο όμως ο πρώην Υφυπουργός άλλα λέει. Σέρνει τα εξ αμάξης στον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο και τον φωτογραφίζει ως το μόνο υπεύθυνο για την… έξοδό του από τον Υφυπουργικό θώκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μα ο Ανδρέας Λοβέρδος έκλαιγε σπαραξικάρδια την ημέρα της αποχώρησης Κουκουδήμου…» έσπευσε να συμπληρώσει για την ιστορία ο δημοσιογράφος στο Βουλευτή και φίλο του Κώστα Κουκουδήμου.

«Εγώ μίλησα με τον Κώστα και μου είπε ότι ζήτησε από το Λοβέρδο εδώ και καιρό να του παραχωρήσει κάποια προγράμματα για να μπορεί και κείνος να δείχνει ότι κάνει κάτι κι ότι τέλος πάντων βοηθάει και κάποιους ανθρώπους. Τα προγράμματα ήταν επιδοτούμενα. Σιγά μην άφηνε ο Πασόκος το μέλι! Κι έτσι ο Κώστας τον έστειλε στο διάολο» είπε ο Βουλευτής στo zougla.gr για την αιφνιδιαστική παραίτηση του Υφυπουργού.

«Μα ο Κουκοδήμος βγήκε και είπε πως με τον Ανδρέα είναι όλα μια χαρά κι ότι προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι τον ανάγκασαν να οδηγηθεί σ’ αυτή την απόφαση» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, δυο μαγαζάκια που έχει κι αν τα έχει ο Κώστας θα τον κατέστρεφαν. Τι λέτε, βρε παιδιά, μας δουλεύετε; Με τον Λοβέρδο έγιναν από δυο χωριά χωριάτες. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς» επέμενε ο Βουλευτής και φίλος του πρώην Υφυπουργού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης